Samen werken aan jouw gezondheid en geluk

We ontwikkelden een unieke methode om jou zo goed mogelijk te ondersteunen en te helpen. 

Natuurlijk wil jij een gezonde levensstijl waarbij je helemaal in balans bent en kan zijn wie je echt bent. 

Maar hoe kunnen we jou daar als gezondheidsteam het best bij helpen?

Sinds de start van Physixfit in 2008 heb ik al duizenden mensen geholpen met hun pijnklachten, hen meer en beter laten bewegen en hun doelen laten bereiken. Ondertussen is het Physixfit team enorm gegroeid. 

We hebben veel geleerd over wat mensen echt verder helpt en wat niet. 


We hebben nu besloten om een totaaloplossing aan te bieden waarin verschillende disciplines van Physixfit aan bod komen en waarbij je gedurende 6 maanden intensief begeleid wordt.

Bij deze willen we je uitnodigen voor ons RESET-MOVE-PERFORM traject.

Dit is onze meest complete oplossing, voor iedereen die gedurende een half jaar van zijn fysieke en mentale gezondheid zijn/haar prioriteit wilt maken en een energieker, gezonder en gelukkiger leven wilt. 

Ga jij de samenwerking aan?

RESET - MOVE - PERFORM TRAJECT

All-in-1

Wat anderen vinden van Physixfit

"Ik ben heel blij dat ik Bart heb leren kennen"

Door zijn behandelingen heb ik fysiek enorme stappen gemaakt. Stappen waarvan ik (helaas) lang heb gedacht dat die niet meer mogelijk waren. Mijn zoektocht is lang geweest en de hoop om volledig blessurevrij door het leven te gaan had ik (zo goed als) opgegeven. Ik heb dan ook veel behandelaars gezien. Hierdoor weet ik dat de behandelmethodiek van Bart uniek en bijzonder is. Ondanks mijn achtergrond als PT’er kan ik (jammer genoeg) niet volgen wat hij nou precies doet, maar kan ik hem absoluut aanraden.

Sylvester Van Bakkum - Neuroreset
"Top!"

Vakkundig, adequaat en prettig om mee samen te werken. Top!Laura - Personal Coaching

Dit is wat je krijgt als deelnemer aan het RMP traject

Screening

Hoe sta jij er op dit moment voor?

Volledige screening

Om vooruitgang te kunnen meten is het belangrijk om te weten waar jij op dit moment staat. We bekijken jouw functioneren zo uitgebreid mogelijk.

Door zowel hands-on screening waarbij je fysiek getest en gemeten wordt, als door middel van uitgebreide vragenlijsten. Zo krijgen we een compleet beeld over jouw situatie op dit moment en jouw verleden. 

Functioneel Neurologische Screening

Welke spiergroepen sturen correct aan? Waar zitten de disbalansen? Is er over- of onderspanning? 

Inbody lichaamsmeting

Bio-elektrische impedantie analyse (DSM-BIA): een gepatenteerde technologie om de lichaamssamenstelling te meten door meerdere elektrische stromen door het lichaam te zenden. Dit resulteert in zes verschillende impedantiemetingen van de romp en de ledematen.

De innovatieve diepgaande analyse van de InBody test zorgt voor nauwkeurige resultaten van de lichaamssamenstelling zoals vetmassa, skeletspiermassa, (segmentale) spiermassa en het vetpercentage.

Functional Movement Screening

Dankzij deze test krijg je een duidelijk beeld van de zwakke schakels in je lichaam als het gaat om balans, kracht en flexibiliteit. De testbatterij bestaat uit zeven elementen die gescoord worden. De totaalscore wordt gebruikt als evaluatie of diagnose van een zwakke schakel in het lichaam.
These slides will be slide-able on the live version of your page!
Dirk Bok - Neuroreset

Bij mijn geboorte is de rechterkant van mijn gezicht zodanig beschadigd dat ik rechts niets hoor. Op latere leeftijd resulteerde dit in een cross gehoorapparaat waar ik het geluid van rechts in mijn linkeroor hoorde.

Na tip ben ik in contact gekomen met Bart Goyens.

Tijdens de behandeling bij Bart werd mij verteld dat ik een verminderd smaak- en reuk had. Dit was mij nog nooit opgevallen. Wel wist ik dat ik een zgn. lui oog had. Maar door de behandeling bij Bart kregen mijn zenuwen iets meer ruimte. Dat resulteerde erin dat ik een volledig reuk- smaakvermogen heb gekregen.

Maar het mooiste is dat het zgn. luie oog helemaal geen lui oog is maar niet goed kon functioneren vanwege de beknelde zenuw. Door de behandeling is mijn rechteroog beter gaan functioneren en is mijn vermogen om breder te kunnen zien enorm te genomen.

Na de behandelingen kan ik zeggen dat ik 50% meer reuk- en smaakvermogen heb en 40% meer zie aan de rechterkant, mijn blikveld is dus veel breder geworden. Ook met autorijden is dit veel veiliger dan voorheen, maar ik wist niet beter en ervaar nu hoe prettig het is om goed te kunnen zien.

Bedankt Bart voor je inzet en de behandelingen, ik ben er erg blij mee!


Ms. Nameless
Add Your Stars

Patiënt - Neuroreset

Na 38 jaar behandelingen zonder gevolg, ben jij erin geslaagd om mij eindelijk een leven te geven zonder pijn. Eindelijk kan ik sporten en normaal leven. Dus bij deze nogmaals heel erg bedankt. 
Ms. Nameless
Add Your Stars
Tom - Personal training

Ik ben zeer tevreden over de personal training. Gevarieerd, op maat en uitdagend. Dankzij de goede begeleiding train ik blessurevrij en word ik ook gemotiveerd om aan een gezondere levenstijl te werken. Kortom: TOP! 

Ms. Nameless
Add Your Stars

Behandelingen

Innovatieve manieren om aan de echte oorzaken te werken

Functionele neurologie & Osteopathie

Het doel van deze therapie is ervoor te zorgen dat het lichaam terug in balans komt en efficiënt coördineert vanuit het centrale zenuwstelsel.
Dit zowel op fysiek als mentaal vlak.

De therapie legt zich niet enkel toe op behandelen van pijnklachten. Er wordt ook sterk ingezet op het screenen en preventief werken, dit om toekomstige klachten te voorkomen zodat het lichaam beter kan omgaan met een stress en een verhoogde belasting.

Niet alleen kan het pijnsymptomen verlichten, maar het kan ook menselijke prestaties op alle gebieden van het leven aanzienlijk verbeteren. 

Sessies en trainingen

Onze trainingen en sessies, op maat voor jou

Personal Training 

Individueel bewegingsprogramma op maat

Small Group Training

Leuke groepssessies per 4 in de natuur

Voedingsbegeleiding

Wat zijn jouw voedingsgewoontes en hoe verander je deze zodat je ook op lange termijn gezond blijft eten?

Mindfulness individueel

Spelen met je aandacht om uit je continue gedachtenstroom te geraken

Small Group Mindfulness sessies

3 u in de natuur in aanwezigheid van elkaar

Psych - K

PSYCH-K® is een krachtige methode waarmee je overtuigingen, gewoonten, beperkingen en blokkades, die je als belemmerend of ongewenst ervaart, om kunt zetten in datgene wat je optimaal ondersteunt in je persoonlijke ontwikkeling en functioneren.

Coaches en therapeuten

Bart Goyens
Oteopathie

Functionele neurologie

Kelly Jacobs
Voedingsbegeleiding Psych-K
Stijn Janssens
Mindfulness sessies

Algemene begeleiding

Johan Degrauwe
Personal training

Small group training

Overtuigd? Meld je nu aan!

Het VOLLEDIGE 6 maanden traject

NEURORESET - MOVE - PERFORM

€ 3000,-
€ 2497,-
Warren Buffett
 • Intakegesprek & startsituatie
 • Screenings (Inbody meting, Functioneel neurologische screening, Functional Movement Screening) 
 • 3 sessies Osteopathie - Neuroreset
 • 4 X small group training
 • 10 X personal training
 • Algemene opvolgingssessie
 • Mindfulness sessie individueel 
 • 2 X small group mindfulness  sessies
 • 3 X individuele sessie voedingsbegeleiding
 • Evaluatie sessie
 • Toegang tot ons eigen online platform


Ik sta bij iedere sessie weer stomverbaasd. Ik ben er enorm door geholpen! 

Mijn lichaam is beter in balans, ook op gebied van voeding en wordt nog telkens beter na iedere sessie waardoor ik mijn trainingen veel beter kan uitvoeren, met mooie resultaten tot gevolg.

Ik hoorde via de club alleen maar positieve reacties dus heb ik Bart geraadpleegd. Ik had last van mijn nek en onderrug waardoor ik ook andere overbelasting blessures kreeg door het beoefenen van mijn sport. 

Bart is erg professioneel, rustig, luistert naar uw problemen en speelt er op in. En niet door toestellen of zalfjes te gebruiken maar door uw lichaam te stimuleren en te resetten. Hij pakt de oorzaak van het probleem aan en dit op zo een manier dat het voor iedereen toegankelijk is en erg aan te raden is. Het is een absolute aanrader! Ik ben Bart erg dankbaar.

CHIARA -  NEURORESET THERAPIE

Bart heeft mij enorm goed geholpen nadat ik enkele rug en nekkwervels heb gebroken. Met dank aan zijn behandelingen kan ik nu terug elke sport uitoefenen! Zo ga ik terug wekelijks tientallen kilometers rennen in het bos. Na de behandelingen ben ik zelfs begonnen met het trainen voor triatlons. Bart is een top kerel die zeer goed is in zijn vak!

CONSTANTIJN - NEURORESET THERAPIE

Doe zo verder! Zelf had ik niet meer gedacht dat ik mijn doel zou kunnen bereiken maar dankzij de aangepaste trainingen en goede begeleiding ben ik alvast op goede weg, en nog steeds zonder blessures! Voel me eindelijk weer fit en energiek, bedankt! 

CARLA - PERSONAL COACHING

Locaties

Op verschillende locaties, zelfs bij jouw thuis

Maximum 8 deelnemers - Aanmelden tot 1 december

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden