Bart Goyens

Zaakvoerder Physixfit Maaseik 

 • Osteopaat D.O & P-DTR specialist
 • Master in de bewegingswetenschappen
 • NKT, AIM, FMS, sFMA
 • Orthomoleculaire therapie

Bart vervolledigde de opleiding osteopathie aan het Flanders International College of Osteopathy te Antwerpen na het afstuderen als Master in de bewegingswetenschappen met een grote interesse in het menselijk bewegingsapparaat. De laatste jaren spendeerde Bart veel tijd in het buitenland met het volgen en assisteren van baanbrekende neurologische cursussen.

Bart's passie is mensen terug optimaal fit en pijnvrij te krijgen door met een holistische kijk het menselijk lichaam te benaderen. 

Kelly Jacobs

Personal Trainer Physixfit 

 • Bachelor in lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie 
 • Instructeur B Individuele Fitness 
 • Functional Trainer
 • Functional Fitness tijdens en na zwangerschap
 • Precision Nutrition Level 1 Coach

Kelly heeft tijdens de studies lichamelijke opvoeding een grote interesse ontwikkeld voor het bewegingsapparaat van de mens. Met deze reden is ze dan ook zich gaan verder specialiseren in het onderdeel fitness. Gedurende haar studieloopbaan heeft ze haar diploma Instructeur B Individuele Fitness behaald en na haar studies is ze zich verder gaan verdiepen via de functional training academy.

Kelly leerde door het uitvoeren van het beroep personal trainer zichzelf beter kennen en kwam erachter dat ze vooral voldoening haalde uit het helpen van mensen. Helpen mensen hun doelen te bereiken en de mensen terug fit en gelukkig zien, dat maakt haar gelukkig, ze zal dan ook altijd voor jou klaar staan om jou persoonlijke doelen te bereiken.

 

Stephanie Theybers

Personal Trainer Physixfit 

 • Master in kinesitherapie en revalidatiewetenschappen
 • NASM
 • AALO zwanger fit & Baby-bootcamp
 • Les Mills instructor

Stephanie Theybers is afgestudeerd als Master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen met specialisatie sport. Ondertussen was ze al actief in het geven van groepslessen binnen de fitness. Na haar studies heeft ze nog verdere opleidingen gevolgd binnen de kinesitherapie alsook binnen de personal training, waarbij ze ook verdere kennis heeft opgedaan in het pre-postnatale gebeuren op sportniveau.

Verder is ze zelf veel bezig met sporten, wat haar ook de passie geeft om andere dit ook graag te laten doen en op een goede manier hun doelen te bereiken.

 

Tom Theunissen

Personal Coach Physixfit

 • Master in de lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen 

Tom is afgestudeerd aan de KULeuven als "Master in de Lichamelijke Opvoeding en de Bewegingswetenschappen" met als afstudeerrichting "Training en Coaching". Tijdens zijn studies heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan inzake het fysieke lichaam van de mens.

Na moeilijke periodes in zijn leven heeft hij met behulp van de begeleiding van verschillende coaches een enorme persoonlijke groei doorgemaakt. Hierdoor heeft hij een totaal andere kijk gekregen op het leven. Hij weet nu dat de mens naast zijn fysieke lichaam nog 3 andere lichamen heeft, nl. het mentale, emotionele en energetische lichaam. Doorheen de jaren heeft hij zich verder ontplooid door het volgen van talloze cursussen op vlak van bewustwording, mindset, intuïtieve en spirituele ontwikkeling. Hij staat nu veel positiever en bewuster in het leven en hij heeft ontdekt dat je mits de nodige inspanningen in staat bent om het leven te creëren dat jij wenst!

Naast personal training biedt Tom ook een coachingstraject aan waarin hij zicht richt op de mens in zijn totaliteit (lichaam, geest en wezen). Hij begeleidt mensen om (terug) in balans te komen op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als energetisch vlak. Zijn coaching is gefocust op jouw groei! Hij streeft ernaar om jouw levenskwaliteit te verhogen. Door zijn eigen ervaringen vanuit het traject dat hij tot dusver doorlopen heeft, legt hij zijn hart en ziel in jouw begeleiding met als doel om samen een nieuwe, krachtige en positieve versie van jezelf te creëren! 

Wil jij de waarde van coaching ook ontdekken? Tom helpt je graag op weg om jouw pad te bewandelen!

 
 

Neuroreset

Leg de basis voor een optimaal herstel aan de hand van de nieuwste inzichten en behandelingstechnieken. 

Lees meer

Move

Laat je motiveren, uitdagen en sturen. Leer beter bewegen en bereik je doelstellingen door ons personal trainingstraject.

Lees meer

Perform

Vind hier de knowhow om je fysieke conditie en performance naar een hoger niveau te tillen. 

Lees meer