RainPharma Spring Shopping Days! Lees meer

RainPharma Spring Shopping Days!

Spring is in the air! Physixfit breidt zijn RainPharma aanbod uit. RainPharma maakt eerlijke, no-nonsense producten voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam. RainPharma producten zijn 100% natuurlijk. De voedingssupplementen zijn orthomoleculair, de shakes van hoogwaardige kwalitatieve eiwitten. Deze zijn ook vrij van gluten, caseïne en lactose, dus zeer darmvriendelijk. Verder is er nog een ingenieus huidverzorgingssysteem voor het gelaat en een uitgebreide lijn natuurlijke verzorgingsproducten voor het lichaam.

Op naar een nieuw jaar 2021! Lees meer

Op naar een nieuw jaar 2021!

En dan eindelijk 2020 afgesloten! Oef, we staan er nog! Gedaan met 2020, vol eigenaardige verrassingen. Ken je dat gevoel dat je alles bent gaan herwaarderen, de kleinste dingen eerst? Of heb je ook steekjes laten vallen en verlang je naar een nieuw begin? Hoog tijd om onze zorgen achter te laten in 2020 en het vele goeds mee te nemen naar 2021.

Online kennisplatform: Hoe ga je om met chronische pijnklachten? Lees meer

Online kennisplatform: Hoe ga je om met chronische pijnklachten?

Word bewust van de verschillende factoren die meespelen bij langdurige pijnklachten. Mijn collega Stijn Janssens biedt een online ondersteunend traject aan opengesteld voor iedereen.

Eerste advanced P-DTR specialist in de BENELUX!! Lees meer

Eerste advanced P-DTR specialist in de BENELUX!!

Na het volgen van een intensieve opleiding in Londen is Bart als osteopaat I.O de eerste P-DTR specialist in de BENELUX. Physixfit is dan ook pionier in België met een totaal nieuw therapie concept gebaseerd op technieken voor een optimaal aansturen vanuit ons centrale zenuwstelsel. Bekijk verder de reactie van professor Gibrova van de universiteit van Smolensk over de nieuwe P-DTR methode.

Pijn verandert de manier waarop we bewegen Lees meer

Pijn verandert de manier waarop we bewegen

Mensen achten zichzelf dikwijls hersteld of gerevalideerd als de pijn is verdwenen, maar hebben zij daadwerkelijk hun vorige fuctionele niveau terug? Wat was hun functionele niveau in de eerste plaats?

How to contact us?

Stel uw vraag
 
Bel ons op

ALGEMENE VRAGEN

info@physixfit.be

OSTEOPATHIE EN NEURORESET
BART GOYENS

bart@physixfit.be 
+32 474 56 29 70
+32 89 23 37 05 (menu 2)

KINESITHERAPIE EN REVALIDATIE

lore@physixfit.be 
michel@physixfit.be 
+32 89 23 37 05 (menu 1)

TRAINING & COACHING

VOEDINGSBEGELEIDING

 
Waar kan je ons vinden? Functional trainingstudio
Hamontweg 36
B-3680 Maaseik
Route op Google Maps Praktijk Physixfit
Venlosesteenweg 128
B-3680 Maaseik
Route op Google Maps