Bart Goyens

Zaakvoerder Physixfit Maaseik 

 • Osteopaat I.O & P-DTR specialist
 • Master in de bewegingswetenschappen
 • NKT, AIM, FMS, sFMA

Bart vervolledigde de opleiding osteopathie aan het Flanders International College of Osteopathy te Antwerpen na het afstuderen als Master in de bewegingswetenschappen met een grote interesse in het menselijk bewegingsapparaat. De laatste jaren spendeerde Bart veel tijd in het buitenland met het volgen en assisteren van baanbrekende neurologische cursussen.

Bart's passie is mensen terug optimaal fit en pijnvrij te krijgen door met een holistische kijk het menselijk lichaam te benaderen. 

Lars Jame

Zaakvoerder Physixfit Meeuwen 

  • Master in de bewegingswetenschappen
  • Training and coaching ski
  • Dynamic Neuromuscular Stabilisation

  Lars Jame is afgestudeerd als Master LO & Bewegingswetenschappen met als specialisatie Training & Coaching Ski. Na zijn studies is hij een seizoen in Oostenrijk aan de slag gegaan als Fitnesstrainer en Skileraar om voltijds met zijn passie bezig te kunnen zijn.

  Zijn buitenlands avontuur leerde hem dat hij de grootste voldoening haalt uit de persoonlijke omgang met mensen en ze te helpen hun doelen te bereiken. Terug fitter in het leven staan, trainen voor een sportieve uitdaging, een nieuwe sport leren. Lars staat klaar om samen uw doelen te bereiken.

  Kelly Jacobs

  Personal Trainer Physixfit Maaseik 

  • Bachelor in lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie 
  • Instructeur B Individuele Fitness 
  • Functional Trainer
  • Functional Fitness tijdens en na zwangerschap

  Kelly heeft tijdens de studies lichamelijke opvoeding een grote interesse ontwikkeld voor het bewegingsapparaat van de mens. Met deze reden is ze dan ook zich gaan verder specialiseren in het onderdeel fitness. Gedurende haar studieloopbaan heeft ze haar diploma Instructeur B Individuele Fitness behaald en na haar studies is ze zich verder gaan verdiepen via de functional training academy.

  Kelly leerde door het uitvoeren van het beroep personal trainer zichzelf beter kennen en kwam erachter dat ze vooral voldoening haalde uit het helpen van mensen. Helpen mensen hun doelen te bereiken en de mensen terug fit en gelukkig zien, dat maakt haar gelukkig, ze zal dan ook altijd voor jou klaar staan om jou persoonlijke doelen te bereiken.

   

  Stephanie Theybers

  Personal Trainer Physixfit Maaseik

  • Master in kinesitherapie en revalidatiewetenschappen
  • NASM
  • AALO zwanger fit & Baby-bootcamp
  • Les Mills instructor

  Stephanie Theybers is afgestudeerd als Master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen met specialisatie sport. Ondertussen was ze al actief in het geven van groepslessen binnen de fitness. Na haar studies heeft ze nog verdere opleidingen gevolgd binnen de kinesitherapie alsook binnen de personal training, waarbij ze ook verdere kennis heeft opgedaan in het pre-postnatale gebeuren op sportniveau.

  Verder is ze zelf veel bezig met sporten, wat haar ook de passie geeft om andere dit ook graag te laten doen en op een goede manier hun doelen te bereiken.

   

  Martijn Luyten

  Personal Trainer Physixfit Meeuwen 

  • Bachelor Lichamelijke opvoeding

  • Fitness instructeur B 

  • NASM ' Personal physical coach & Program design'

  Martijn is gespecialiseerd in small group training en personal coaching. Bewegen integreren bij jongeren en samen  opgestelde doelen behalen door op maat gemaakte geperiodiseerde work outs is een echte challenge voor Martijn.

  Elien Smeers

  Zelfstandig diëtiste

  Elien Smeers is bachelor in de voedings- en dieetkunde (K.H.Leuven). Ze heeft haar postgraduaatopleiding diabeteseducator behaald aan de UC Leuven Limburg. Tevens volgde ze de opleiding voeding bij sport (AP Hogeschool Antwerpen). Daarnaast volgt ze op regelmatige basis bijscholingen, aangezien voeding een dynamische wetenschap is. Het is belangrijk om steeds up to date te blijven met de nieuwste inzichten. Daarbij heeft ze al enkele jaren ervaring. Ze geeft individuele consultaties en verzorgt tevens trainingen en cursussen. Als zelfstandige diëtiste is Elien erkend door het RIZIV. Tot slot is ze aangesloten bij de Vlaamse Beroepsvereniging voor Voedingsdeskundigen en Diëtisten.

   
   

  Neuroreset

  Leg de basis voor een optimaal herstel aan de hand van de nieuwste inzichten en behandelingstechnieken. 

  Lees meer

  Move

  Laat je motiveren, uitdagen en sturen. Leer beter bewegen met grote sprongen of kleine stappen. 

  Lees meer

  Perform

  Vind hier de knowhow om je fysieke conditie en performance naar een hoger niveau te tillen. 

  Lees meer